Alles over Ticket to Ride Legacy - Legendes uit het Westen

Hier lees je alles wat je moet weten over het bordspel Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen van Days of Wonder en Asmodee.

 

Ticket to Ride Legacy

In Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen, beginnen spelers aan twaalf spannende reizen, waarin elke speler een spoorweg in Noord-Amerika beheert. Als echte 19e-eeuwse pioniers begint de campagne aan de oostkust, waarna de spelers zich van avontuur tot avontuur een weg banen naar de westkust en onderweg uitdagingen tegenkomen. 

Aantal spelers

2-5

Speelduur

20-90 min.

Leeftijd

10+

Uitgever

Asmodee Nederland

Ontworpen door drie bordspellegendes, Alan R. Moon, Rob Daviau en Matt Leacock, duurde het vijf jaar om deze competitieve en evoluerende campagne vol wendingen te ontwikkelen. Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen is eenvoudig te leren en biedt een meeslepende en verhalende ervaring, wat alle fans van de serie zal bevallen. Het spel kan gezien worden als een referentie binnen Legacy spellen.

De spelregels van Ticket to Ride Legacy

Aan het einde van de 19e eeuw is Amerika zich flink aan het ontwikkelen. Nieuwe spoorwegmaatschappijen concurreren om te voldoen aan de behoeften van de groeiende bevolking. Handelaren, ambtenaren, voedsel en goederen moeten van de ene naar de andere plaats vervoerd worden. Er is inmiddels een ingewikkeld netwerk van treinverbindingen ontstaan. Thaddeus Reeves was een van de jonge ondernemers die ervan droomde om de hele natie met elkaar te verbinden en slaagde daar uitzonderlijk goed in. Reeves Rails bouwde snel lucratieve treinroutes van de Atlantische kust naar de Mississippi en de toekomst van het bedrijf ziet er dan ook rooskleurig uit. Maar hebzuchtige spoorwegmagnaten loeren op een kans om het groeiende spoorwegimperium van Thaddeus over te nemen. Naarmate de jaren verstreken is Reeves Rails blijven groeien en heeft zich flink ontwikkeld. Met jouw nieuwe spoorwegmaatschappij kun jij nu ook een rol gaan spelen in deze belangrijke industrie. De potentie en rijkdom spatten werkelijk af van jouw nieuwe stoommachines en deze nieuwe spoorwegrijtuigen zouden het verschil moeten maken.

 

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen geeft jou de kans om aan boord te stappen van jouw favoriete treinspel en de verbeelding van Rob Daviau, Matt Leacock en Alan R. Moon te beleven. Je maakt een reis van twaalf spellen, waarin je jouw Noord-Amerikaanse spoorwegmaatschappij naar rijkdom en fortuin leidt via een campagne vol avonturen. Net als in Ticket to Ride blijft het volbrengen van bestemmingskaarten het hoofddoel in Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen. Tijdens het spel krijgen spelers echter te maken met onverwachte situaties, kansen en mogelijkheden om hun kluis met verdiensten te vullen. Spelers zullen tijdens de campagne nieuwe regioboxen openen die nieuwe regels, extra content en vele andere verrassingen onthullen. Als de campagne voorbij is, hebben de spelers bovendien een unieke en persoonlijke map waarop ze kunnen blijven spelen.

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over Ticket to Ride Legacy

Onze review van Ticket to Ride Legacy

Op dit moment is er helaas nog geen review van Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen beschikbaar.

Uitbreidingen voor Ticket to Ride Legacy

Er zijn geen uitbreidingen voor Ticket to Ride Legacy uitgebracht.

Ticket to Ride Legacy kopen

Ben jij enthousiast geworden over Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van Ticket to Ride Legacy vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 5 sterren
1 stem

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.