Keer op Keer versies: Welke edities en scoreblokken zijn er?

Keer op Keer, in het Nederlands uitgegeven door 999 Games, is een populair dobbel- en puzzelspel uit 2016. Zoals de naam al zegt, blijf je dit spel keer op keer spelen. Inmiddels zijn er al meerdere edities en scoreblokken op de markt. Hier lees je welke dat allemaal zijn!

Keer op Keer

De eerste editie van het verslavende Keer op Keer werd in 2016 uitgegeven door 999 Games. Om het spel vaker te kunnen spelen zijn er extra scoreblokken van Level 1 beschikbaar. Deze zijn identiek aan de scoreblokken uit het basisspel. Voor de fanatieke Keer op Keer spelers die meer uitdaging willen zijn er speciale scoreblokken in verschillende levels beschikbaar.  Keer op Keer: Nog Een Keer bevat scoreblokken van Level 2, 3 en 4. Keer op Keer: Daar Gaan We Weer bevat scoreblokken van Level 5, 6 en 7.

Keer op Keer 2

In 2019 kwam er een vervolg op het dobbelspel, namelijk Keer op Keer 2. Een nieuwe speciale dobbelsteen en een nieuw scoreblok zorgen in deze editie voor meer variatie. Daarnaast kunnen er bommen worden gebruikt én kunnen de spelers harten verzamelen. Voor Keer op Keer 2 zijn er alleen extra scoreblokken van Level 1 beschikbaar.

advertentie:

Keer op Keer Kids

Deze versie van het populaire en superverslavende dobbelspel komt uit 2020 en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. In Keer op Keer Kids kunnen de spelers dierenverblijven aankruisen en kolommen vullen om punten te verdienen. Ook voor Keer op Keer Kids zijn er extra scoreblokken te koop.

Welke editie van Keer op Keer is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties!

advertentie:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.