Cascadia Landmarks, Trekking Through History en nog veel meer nieuwe spellen bij White Goblin Games!

Cascadia van White Goblin Games

White Goblin Games heeft heel veel nieuwe spellen aangekondigd! In 2023 kunnen we onder andere Cascadia Landmarks, Trekking Through History, Rolling Heights, The Mind Soulmates, Reizigers van de Zuidelijke Tigris en De Verdwenen Ruïnes van Arnak: De Verdwenen Expeditie verwachten. Hier lees je meer over deze spellen.

 

Cascadia Landmarks is een uitbreiding voor het populaire puzzelspel Cascadia. In deze uitbreiding creëren spelers uitgestrekte leefgebieden en plaatsen ze daarin prachtige natuurlijke oriëntatiepunten. De uitbreiding voegt dynamische scorebonussen toe aan het einde van het spel. Naast de Landmarks module bevat deze uitbreiding nieuwe unieke scorekaarten en habitat tegels voor nog meer variatie. Ook bevat het spelmateriaal om Cascadia met 5-6 spelers te spelen.

 

In Trekking Through History ga je op een driedaagse reis terug in de tijd met tijdreisbureau Wayback Tours en bezoek je spraakmakende historische gebeurtenissen in de juiste volgorde. Verzamel de beste ervaringen om vooruit te gaan op je reisplan, maar let op: je hebt maar 12 uur per dag de tijd!

 

In Rolling Heights gooien de spelers arbeiders in de vorm van meeples. Staande meeples werken die dag hard en leveren speciale acties en bouwmaterialen op, terwijl omgekeerde meeples niets opleveren. Je kunt altijd je geluk beproeven voor betere worpen, maar je kunt waardevolle materialen verliezen die je nodig hebt om nieuwe gebouwen te bouwen. Door gebouwen te voltooien krijg je prestige en nieuwe arbeiders om je te helpen nog grotere gebouwen te bouwen, waaronder wolkenkrabbers.

 

The Mind Soulmates is een vervolg op The Mind. Het doel blijft om zonder te praten de kaarten in de juiste volgorde te spelen, maar niemand ziet welke kaarten je speelt! Aan het begin van een level bekijkt de ziener de kaarten en mag hij een aantal hints opschrijven. Aan de hand van deze hints moeten jullie de kaarten in de juiste volgorde spelen en jullie zien pas aan het einde van het level of dit goed is gegaan...


advertentie:


Reizigers van de Zuidelijke Tigris speelt zich af rond 820 na Christus. Als dappere ontdekkingsreizigers, cartografen en astronomen vertrekken jullie vanuit Bagdad om de regio in kaart te brengen: het land, het water, en de hemel daarboven. Je moet zorgvuldig je karavaan voorzien van arbeiders en uitrusting, terwijl je regelmatig verslag uitbrengt om je bevindingen in het Huis der Wijsheid te publiceren. Zul je erin slagen indruk te maken op de kalief, of zul je verdwalen en bezwijken in de wildernis?

 

Na de eerste uitbreiding De Verdwenen Ruïnes van Arnak: Expeditieleiders komt White Goblin Games met een tweede uitbreiding voor De Verdwenen Ruïnes van Arnak. Je kunt De Verdwenen Expeditie toevoegen om het basisspel uit te breiden of je kunt het spelen als campagne voor 2 spelers of in een solospel die uit maar liefst zes hoofdstukken bestaat!

 

Benieuwd naar alle spellen die White Goblin Games gaat uitgeven? De volledige lijst met verwachte spellen vind je hier.

 

Naar welk spel kijk jij het meeste uit?


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.