Catan: Opmars van de Mensheid binnenkort bij 999Games!

Catan opmars van de mensheid van 999 Games

Kolonisten van de Prehistorie wordt binnenkort opnieuw uitgegeven door 999 Games. Deze nieuwe editie krijgt de naam Catan: Opmars van de Mensheid en is voorzien van nieuwe, gedetailleerde speelfiguren en prachtig artwork. Dit schrijft 999 Games erover:

 

"In het tijdperk van de prehistorie maken de eerste mensen hun opmars. Ondanks de dreiging van sabeltandtijgers en neanderthalers breiden ze hun leefgebied uit en leren ze steeds beter in de natuur te overleven. Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent zal de mensheid in de loop der jaren de hele wereld bereiken. En jij gaat de oermens helpen!

 

Catan: Opmars van de mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie. Je verzamelt grondstoffen zoals huiden, botten en vuursteen en bouwt daarmee nieuwe nederzettingen. Vanuit deze nederzettingen reis je op weg naar nieuwe delen van de wereld, waar je wederom nieuwe vestigingen plaatst. Daarnaast ontwikkel je je cultuur door middel van 4 ontwikkelingsniveaus. Wie als eerste 10 overwinningspunten verzamelt, wint!"

 

Ben jij van plan om Catan: Opmars van de Mensheid te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.