GIVEAWAY: CuBirds + Wild Cards + CuboSaurus

! DEZE GIVEAWAY IS GESLOTEN !

Om te vieren dat we de 7000 volgers op Instagram hebben bereikt mogen we in samenwerking met Gam'inBIZ maar liefst 3 spellen weggeven: 'CuBirds', 'Wild Cards' en 'CuboSaurus'!

 

 

Deze spellen zijn onderdeel van een serie met dezelfde kenmerkende illustraties van Kristiaan der Nederlanden. In CuBirds moeten spelers een groep verwarde vogels helpen om terug te keren naar hun nesten door identieke vogelkaarten te verzamelen en families te vormen. Wild Cards daagt spelers uit om elkaar te overbieden en zo verschillende diersoorten aan hun verzameling toe te voegen. CuboSaurus laat spelers verschillende soorten dinosaurussen verzamelen en punten verdienen op basis van hoeveel ze er van elke soort hebben verzameld. 

 

➡️ Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg @gaminbiz en @spellentip op Instagram en/of like Gam'inBIZ en SpellenTip op Facebook.
- Tag 2 vrienden onder de post op Instagram en/of Facebook.
- Vul het formulier in.

 

➡️ Extra kans maken? 🤩

- Je krijgt 5 extra lootjes als je dit bericht deelt in je Instagram stories of op je Facebook tijdlijn en SpellenTip en Gam'inBIZ tagt. Heb je een privéaccount? Laat dan in een DM aan ons (@spellentip) weten dat je het bericht hebt gedeeld.

- Je krijgt 1 extra lootje voor iedere persoon die je extra tagt.

- Je maakt dubbel zoveel kans als je via Instagram én Facebook meedoet.

 

🗓 Meedoen kan t/m 2 juni 2023. We maken de winnaar bekend op 3 juni 2023.

 

Veel succes! 🍀

 

*Deze giveaway is in samenwerking met Gam'inBIZ. Gam'inBIZ verzorgt de verzending van het spel, ze zijn niet verantwoordelijk als het pakket kwijtraakt of beschadigd tijdens transport.

 


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.