Alles over Sky Team

Hier lees je alles wat je moet weten over het bordspel Sky Team van 999 Games.

 

Sky Team

Bestuur in dit coöperatieve bordspel voor 2 spelers een passagiersvliegtuig en vorm een team piloten! Coördineer je acties en probeer je vliegtuig succesvol te laten landen. Voel alle spanning vanuit de cockpit. Ontdek van Montreal tot Tokio 11 vliegvelden en 21 spannende scenario’s, die op ware landingscondities zijn gebaseerd. Wind, brandstoflekkage, verkeer, ijs... Elk vliegveld heeft zijn eigen unieke uitdagingen!

Aantal spelers

2

Speelduur

20 min.

Leeftijd

12+

Uitgever

999 Games

In dit coöperatieve spel spelen jullie een team piloten dat hun passagiersvliegtuig op vliegvelden over de hele wereld moet laten landen. Maar dat is absoluut niet zo eenvoudig als je denkt! Jullie moeten met de verkeerstoren communiceren om er zeker van te zijn dat de aanvliegroute vrij is van luchtverkeer, jullie snelheid aanpassen om de luchthaven niet te passeren, jullie vliegtuig in balans brengen om parallel aan de grond te landen, jullie kleppen bedienen om de opwaartse kracht te verhogen en steiler te kunnen landen, jullie landingsgestel bedienen om een veilige landing te garanderen en tot slot te remmen om na de landing het vliegtuig tot stilstand te kunnen brengen. Samenwerking en stalen zenuwen zijn vereist om te slagen.

De spelregels van Sky Team

In Sky Team proberen jullie als piloot en copiloot in 7 ronden jullie vliegtuig veilig te laten landen. Eerst kiezen jullie een vliegveld en een scenario. Elke ronde mogen jullie dan kort overleggen voordat jullie met de dobbelstenen gooien. Vanaf dat moment is er geen communicatie meer toegestaan en mogen jullie elkaars dobbelstenen ook niet zien. Om beurten leggen jullie een dobbelsteen op bijvoorbeeld de motoren, vliegtuigkleppen, het landingsgestel of de as. Elke gelegde dobbelsteen heeft zijn eigen voorwaarden en gevolgen. Jullie proberen daarbij met elkaar samen te werken en de volgorde waarin je collega zijn dobbelstenen legt zo goed mogelijk te interpreteren. Nadat alle dobbelstenen zijn ingezet en het vliegtuig nog in de lucht zweeft, begint de volgende ronde. Bereiken jullie na 7 ronden met de juiste snelheid en in horizontale positie het vliegveld, dan winnen jullie het spel. Maar de volgende zware uitdaging wacht dan alweer!

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over Sky Team

Onze review van Sky Team

Op dit moment is er helaas nog geen review van Sky Team beschikbaar.

Uitbreidingen voor Sky Team

Er zijn geen uitbreidingen voor Sky Team uitgebracht.

Sky Team kopen

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Sky Team? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van Sky Team vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 3 sterren
2 stemmen

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.