Alles over Beverbende

Hier lees je alles wat je moet weten over het kaartspel Beverbende van 999 Games.

 

Beverbende

Beverbende is een spannend tactisch geheugenspel. Scoor de minste strafpunten, het enige probleem is dat je maar twee van je vier kaarten kent. Actiekaarten brengen daar verandering in.

Aantal spelers

2-6

Speelduur

20 min.

Leeftijd

6+

Uitgever

999 Games

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

De spelregels van Beverbende

Iedere speler heeft vier kaarten gedekt naast elkaar op tafel liggen. De waarden van de kaarten variëren van 0 tot 9. Ook zijn er drie speciale kaarten. Aan het begin van het spel mogen de spelers hun twee buitenste kaarten bekijken en weer gedekt terugleggen. In een beurt moet een speler de bovenste kaart van de open aflegstapel of gedekte trekstapel pakken en eventueel ruilen met een van de vier gedekte kaarten. Als het een speciale kaart betreft mag de speler de aangegeven actie uitvoeren. Als een speler van mening is dat de waarde van de vier gedekte kaarten laag genoeg is, klopt deze op tafel. Alle andere spelers zijn hierna nog één keer aan de beurt. Daarna eindigt de ronde. Alle spelers tellen de waarde van hun vier kaarten bij elkaar op en noteren de score op het scoreblok. De speler die na enkele rondes de minste punten heeft verzameld wint het spel.

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over Beverbende

Onze review van Beverbende

Onze review van Beverbende lees je hier:

Beverbende kopen

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Beverbende? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van Beverbende vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 4 sterren
1 stem

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.