5x de leukste schoencadeautjes

5 tips voor goedkope schoencadeaus.

Sinterklaas is weer in het land! In dit artikel delen we tips voor leuke en toegankelijke dobbel- en kaartspellen die perfect zijn als schoencadeau. Ben je op zoek naar een cadeau voor pakjesavond? Lees dan dit artikel met heel veel spellentips voor de feestdagen.

Clever Junior

Clever Junior is de kindervariant van het populaire dobbelspel Clever. Het spel is dankzij het feestelijke thema en de versimpelde regels bij uitstek geschikt voor jonge spelers. Tegelijkertijd speelt dit dobbelspel nog steeds als een echte Clever.

Benieuwd naar andere spellen uit de Clever-reeks? In dit artikel zetten we álle versies en scoreblokken op een rijtje.

Qwixx

In het prijswinnende dobbelspel Qwixx hoef je niet op je beurt wachten: een speler dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Beverbende

Beverbende is een snel kaartspel waarbij tactiek en geheugen hand in hand gaan. Het is een denkspel dat je geheugen traint en het is door de eenvoudige regels bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.


advertentie:


Valse Motten

In dit chaotische kaartspel voor kinderen moet je valsspelen om te kunnen winnen. Maar de bewakingskever houdt een oogje in het zeil. Neem jij hem ongemerkt in het ootje? Valse Motten haakt creatief in op ieders behoefte om een loopje met de spelregels te nemen. Ideaal voor families die op zoek zijn naar een niet te serieus kaartspelletje.

Dobble

Dobble is een vlot en educatief kaartspel voor jong en oud. Om Dobble te winnen heb je snelle reflexen én goede observatie skills nodig. Wees de eerste om het overeenkomstige symbool te herkennen en win de ronde. Elke ronde blijft boeiend, want er is maar één andere kaart die dezelfde afbeeldingen heeft als de kaart die je voor je hebt. Het spel bevat verschillende mini-spelletjes die je kan spelen.

Heb jij nog tips voor leuke schoencadeaus? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.