De leukste dobbelspel cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst

Cadeau-ideeën voor een dobbelspel tijdens Sinterklaas of Kerst.

Ga je dit jaar dobbelen voor cadeautjes tijdens Sinterklaas of Kerst, maar weet je nog niet wat voor cadeautje je moet kopen? Geen paniek! In dit artikel delen we tips voor leuke en goedkope spellen die perfect zijn als dobbelcadeau. Ben je op zoek naar een groter cadeau? Lees dan dit artikel met heel veel spellentips voor de feestdagen.

Tiny Tins

Tiny Tins zijn bekende spellen in handige blikjes die je in je broek- of jaszak kunt meenemen. Er zijn meerdere Tiny Tins verkrijgbaar, zoals een minivariant van Vlotte Geesten, Regenwormen en Konijnenhokken. Bekijk hier alle Tiny Tins.

Qwixx

In het prijswinnende dobbelspel Qwixx hoef je niet op je beurt wachten: een speler dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Clever 4Ever

Een dobbelspel winnen tijdens het dobbelen? Ga dan voor Clever 4EverDit vierde deel van het populaire en verslavende dobbelspel Clever bevat scorevellen met nieuwe scoremogelijkheden. Een spel dat je gespeeld moet hebben!

Benieuwd naar andere spellen uit de Clever-reeks? In dit artikel zetten we álle versies en scoreblokken op een rijtje.

UNO Flip

Zet je schrap voor deze nieuwe versie van het klassieke UNO. UNO Flip bevat spannende nieuwe wendingen - zoals dubbelzijdige kaarten, een speciale FLIP-kaart en zwaardere straffen - die het klassieke kaartspel nog leuker maken. De kaarten hebben een ‘lichte kant’ waarmee je het klassieke UNO™ kunt spelen, en een ‘donkere kant’ waarbij de straffen superstreng zijn. 


advertentie:


Spicy

Spicy is een spannend, boeiend kaartspel met prachtig artwork en een uitstekende productiekwaliteit. De kaarten zijn geïllustreerd met veertig verschillende kunstwerken. Spicy bevat zes spelvariantkaarten, maar ook zonder deze is een hoge herspeelbaarheid gegarandeerd.

999 Games cadeaukaart

Bepaal zelf de waarde van het cadeau met een 999 Games cadeaukaart. Omdat het soms moeilijk is om een geschikt dobbelcadeau te kopen kan de  ontvanger zelf een keuze maken uit het grote assortiment van 999 Games. 

Heb jij nog tips voor leuke dobbelcadeaus? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.