Nieuwe uitbreiding: De Zoektocht naar El Dorado Gevaren & Muisca!

De Zoektocht naar El Dorado Gevaren en Muisca van 999 Games

Winnaar van Speelgoed van het Jaar 2022, De Zoektocht naar El Dorado, krijgt een tweede uitbreiding! Na Helden & Demonen is het nu tijd voor nieuwe avonturen in Gevaren & Muisca. Dit schrijft 999 Games erover:

 

"De Zoektocht naar El Dorado: Gevaren en Muisca is een nieuwe uitbreiding die uit twee modules bestaat. De module “Gevaren” introduceert nieuwe terreintegels. Deze tegels zijn bezaaid met gevarenzones, waarop het niet is toegestaan om je beurt te beëindigen. Ook bevat deze module de nieuwe terreinsoort moerassen, waar je wegens krokodillen alleen voorzichtig en kaart voor kaart doorheen mag lopen.


De module “Muisca” introduceert de nieuwe Muisca-kaarten. Deze kaarten kun je kopen op het markttableau en werken net als de andere kaarten, met één verschil. In plaats van dat je de kaart zoals normaal speelt, kun je deze ook voor je neerleggen. Op deze manier bewaar je de Muisca-kaart en kun je deze in een volgende beurt gebruiken, wat veel meer tactische mogelijkheden geeft.

 

Beide modules kunnen afzonderlijk of met andere uitbreidingen worden gespeeld. Dit geeft volop variatie voor fans van De Zoektocht naar El Dorado!"

 

Wil je op de hoogte blijven wanneer De Zoektocht naar El Dorado - Gevaren & Muisca beschikbaar is? Bekijk dan de productpagina en druk op 'Informeer mij als dit product op voorraad is'. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om De Zoektocht naar El Dorado - Gevaren & Muisca te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.