999 Games kondigt Saboteur: de Donkere Grot aan!

Saboteur de Donkere Grot 999 Games

Na het basisspel en de uitbreiding van Saboteur, Saboteur het Duel en Saboteur: de Verloren Mijnen is het nu tijd voor Saboteur: de Donkere Grot. Dit zegt 999 Games erover:

 

"Ontsnap uit de ingestorte mijn! Nadat jouw dwergenteam het goud vond, voelde je opeens een aardbeving. Nu moet je zien te ontsnappen! Maar pas op, want de donkere grot zit vol gevaren! Spinnenwebben, monsters en natuurlijk de saboteurs maken je het leven zuur. Wiens dwergenteam ontsnapt als eerste uit de grot? Dit spel is een opzichzelfstaand vervolg op het populaire Saboteur.

Saboteur: De Donkere Grot is een vervolg op het bekende kaartspel Saboteur. In deze versie zijn er twee teams van dwergen die het tegen elkaar opnemen in hun ontsnappingstocht. Maar Saboteur zou Saboteur niet zijn als er geen sprake was van verraders in je team! Een saboteur is iemand van je team die stiekem voor de tegenstander werkt en het eigen team zoveel mogelijk tegenwerkt.

In tegenstelling tot het originele Saboteur krijg je in De Donkere Grot een eigen spelersfiguur, waarmee je door de grotten loopt. Ook kun je monsters tegenkomen die goud of kaarten bij je afpakken en die je met een bijl weg moet jagen. Kortom, Saboteur: De Donkere Grot geeft een originele draai aan het bekende coöperatieve kaartspel. Gaat jouw team het daglicht weer zien?"

 

Opvallend is dat Saboteur: de Donkere Grot ook te spelen is met 2 spelers. Het origineel is te spelen vanaf 3 spelers.

 

Ben jij van plan om Saboteur: de Donkere Grot te kopen?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.