Wingspan Azië aangekondigd als nieuwste Wingspan uitbreiding!

Wingspan Azië

Na Noord-AmerikaEuropa en Oceanië kan Azië worden toegevoegd aan het rijtje van continenten in de Wingspan-familie. Wingspan: Azië wordt namelijk dé nieuwste uitbreiding voor het bekende vogelspel!

 

Wingspan: Azië is niet alleen een uitbreiding met nieuwe vogel- en bonuskaarten en rode (!) eieren, maar ook een opzichzelfstaand spel voor 1 of 2 spelers. Het basisspel is dus NIET nodig voor een spel met 1 of 2 spelers! Daarnaast is er een nieuwe modus om het basisspel van Wingspan uit te breiden tot 6 of 7 spelers. Wingspan: Azië kan ook worden gecombineerd met de andere uitbreidingen uit de serie. De nieuwe uitbreiding bevat 90 kaarten met vogels uit Azië, 14 bonuskaarten, 30 rode ei-miniaturen,  2 extra spelersborden, 5 dobbelstenen, 81 voedselfiches en nog veel meer. Wil je weten wat de verschillen zijn met de andere uitbreidingen? Lees dan dit artikel met een compleet overzicht van alle Wingspan spellen.

 

Wingspan: Azië wordt ook in het Nederlands uitgegeven door 999 Games. Het spel is nu te koop! Bestel Wingspan Azië bij Bol.com of bij 999 Games.

 

Ben jij van plan om Wingspan: Azië te kopen? Bekijk hier een overzicht van alle uitbreidingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.