Dobbelen in de nieuwe My City Roll & Write!

My City Roll & Write

Het legacy bordspel My City krijgt een dobbelvariant: My City Roll & Write! Dobbel en krabbel jouw eigen stad bij elkaar in deze snelle en compacte versie van het populaire legacyspel.

 

Rol de dobbelstenen om te zien welke vorm je in jouw stad moet neerpennen. Hoe slimmer je jouw stad inricht, hoe meer punten je scoort. Vier verschillende campagnes met elk een eigen thema vertellen het verhaal van jouw eigen stad. Zo begin je met de eerste stappen van je nederzetting, maar krijg je per niveau te maken met nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen, zoals kerken of bandieten. Per beurt rol je dobbelstenen om te zien welk nieuw stadsdeel je op jouw scoreblad mag invullen. Hoe slimmer je dat doet, des te meer punten je verzamelt. Punten geven per spel een winnaar, maar kunnen ook worden opgespaard zodat pas aan het einde van een driedelige campagne een winnaar bekend wordt gemaakt. My City Roll & Write is snel en compact, maar ook tactisch en uitdagend. De campagnes zorgen voor volop variatie. De maar liefst 192 vellen van het scoreblok zorgen ervoor dat elk niveau meerdere keren kan worden gespeeld. Bovendien is deze roll & write zowel solo als in een groep van zes spelers te spelen. Wie bouwt de beste stad?

 

Eerder werd ook al bekend dat het vervolg op My City, My Island, wordt verwacht in 2023. Het is nog niet bekend of 999 Games dit spel in het Nederlands zal uitbrengen.

 

Wil je op de hoogte blijven wanneer My City Roll & Write beschikbaar is? Bekijk dan de productpagina en druk op 'Informeer mij als dit product op voorraad is'. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om My City Roll & Write te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.