Brood & Bier aangekondigd door 999 Games!

Brood & Bier

Brouw bier en bak brood in het nieuwe spel Brood & Bier van 999 Games!  Dit strategische spel is geschikt voor twee spelers.

 

Iedere speler heeft een eigen dorp, maar gebruikt een gezamenlijk oogstveld. Door je dorp slim te verbeteren vergroot je je bier- en broodproductie. Maar pas op, waar je het minst van produceert bepaalt of je wint. Elke kaart die je speelt kan op verschillende manieren worden gebruikt. Volop tactische keuzes dus!

 

Op de vruchtbare landerijen van een voormalig klooster zijn lang geleden twee dorpen gesticht. De twee dorpen hebben elk ijverig de tradities van het klooster voortgezet: bierbrouwen en brood bakken. De twee dorpen delen als goede buren de akkers met elkaar, maar dat betekent niet dat er geen concurrentie is. Jaarlijks vindt een vriendschappelijke wedstrijd plaats, waarin wordt gezien welk dorp het meeste bier of brood kan produceren.

Door kaarten te spelen oogst je grondstoffen, verbeter je je dorp en verkoop je bier en brood. Elke kaart kan op drie verschillende manieren worden gebruikt. Schuif de kaart boven het speelbord voor een oogst, onder het speelbord voor een uitbreiding van het dorp of leg de kaart af om bier en brood te verkopen. De manier waarop je kaarten krijgt is afhankelijk van de ronde. Tijdens een sterk jaar geef je handkaarten over en weer door, waarbij je telkens een kaart kiest om te spelen. Tijdens een mager jaar moet je het doen met de kaarten die je krijgt, al mag je beperkt kaarten ruilen met het ruilkaartenveld.

 

Brood & Bier zal de eerste 3 maanden exclusief verkrijgbaar zijn bij de spellenspeciaalzaken. Na deze 3 maanden zal Brood & Bier ook verkrijgbaar zijn bij 999 Games en bij onze overige verkopers.

 

Wil je op de hoogte blijven wanneer Brood & Bier beschikbaar is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om Brood & Bier te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.