Keer op Keer Deluxe wordt verwacht in 2023!

Keer op Keer Deluxe

In 2023 komt de Duitste uitgever Schmidt Spiele met Noch Mal! Deluxe. Deze deluxe editie speelt hetzelfde als Noch Mal! (in het Nederlands Keer op Keer) met enkele extra's.

 

Keer op Keer Deluxe bevat uitwisbare spelersborden en een 3D-dobbeltoren die in de bodem van de doos wordt gezet. Bovendien bevat Keer op Keer Deluxe een coöperatieve variant met dezelfde regels, waarbij de spelers aan het eind van het spel een van de vijf opdrachten moeten voltooien. Het spel bevat zowel de originele solovariant als een solo-uitdaging met nieuwe missies. Verder staan er op de dobbelstenen zowel een kleur als een symbool, waardoor het spel ook geschikt is voor kleurenblinden.

 

Keer op Keer Deluxe dobbeltoren

 

Het is nog niet bekend of Noch Mal! Deluxe ook door 999 Games in het Nederlands wordt uitgegeven. In dit overzicht vind je álle edities en scoreblokken van Keer op Keer.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste releases van 999 Games? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om Noch Mal! Deluxe te kopen?

 


advertentie: