Nieuwe serie Pick-a-Pen geeft leuke twist aan Roll & Write spellen!

Pick-a-Pen van 999 Games

In samenwerking met spelauteur Reiner Knizia brengt 999 Games een nieuwe spellenserie uit: Pick-a-Pen. Het unieke aan deze spellen is dat er gebruik wordt gemaakt van speciale kleurpotloden die tijdens het spel gerold moeten worden. In totaal brengt 999 Games drie spellen uit, waarin het inkleuren van velden centraal staat. De drie Pick-a-Pen-spellen zijn: Tuinen, Riffen en Crypten. Alle spellen in de serie bevatten scorevellen in 3 oplopende niveaus. 

 

Voor alle varianten geldt hetzelfde principe. Een speler rolt de potloden, waarna iedereen er steeds één kiest. De kleur van het potlood en het symbool op de zijkant ervan bepaalt waar en hoeveel je mag inkleuren. In Tuinen probeer je zoveel mogelijk tuinen in 1 kleur of juist in 5 verschillende kleuren te vormen. In Crypten probeer je voornamelijk aaneengesloten series van dezelfde kleur te vormen en in Riffen kleur je routes naar schatten en munten in. Het daadwerkelijk rollen met kleurpotloden is nooit eerder vertoond. Deze nieuwe vorm van “roll & write” biedt ook heel veel mogelijkheden voor toekomstige varianten

 

 

De Pick-a-Pen-serie is nu overal verkrijgbaar! In dit artikel lees je meer over de verschillende edities en ontdek je welke editie het leukste is.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste 999 Games releases? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om de Pick-a-Pen-spellen te kopen?


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.