Ticket to Ride Legacy in het najaar van 2023!

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen

Days of Wonder komt in november met een speciale legacy-variant van het populaire Ticket to Ride: Ticket to Ride Legacy - Legendes uit het Westen! Dit schrijft Asmodee Nederland erover:

 

"Net als in Ticket to Ride blijft het volbrengen van bestemmingskaarten het hoofddoel in Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen. Tijdens het spel krijgen spelers echter te maken met onverwachte situaties, kansen en mogelijkheden om hun kluis met verdiensten te vullen. Spelers zullen tijdens de campagne nieuwe regioboxen openen die nieuwe regels, extra content en vele andere verrassingen onthullen. Kortom, het is een hele nieuwe rit."

 

 

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen is ontworpen voor 2 tot 5 spelers vanaf 10 jaar en biedt in elk van de 12 reizen een meeslepende verhalende ervaring van 20 tot 90 minuten. Net als de vorige delen in de serie, kan dit spel zeer snel worden geleerd, maar biedt het een veel meer meeslepende en verhalende ervaring. Aan het einde van de 12 spellen van deze Legacy-campagne heb je het spel getransformeerd in een uniek exemplaar dat je levenslang kunt blijven spelen. Alan R. Moon werkte samen met Rob Daviau en Matt Leacock om dit nieuwe Ticket to Ride-spel te ontwerpen. Matt Leacock werkte eerder samen met Rob Daviau voor de legacy-versies van Pandemic. De aankondiging komt erg onverwacht, aangezien eerder deze maand ook Ticket to Ride Berlijn werd aangekondigd.

 

Ticket to Ride - Legendes uit het Westen wordt uitgebracht op 3 november 2023. In dit artikel hebben we de volledige collectie van Ticket to Ride op een rijtje gezet.

 

    Ben jij van plan om Ticket to Ride Legacy - Legendes uit het Westen te kopen?


    advertentie:


    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.