De Kwakzalvers keren terug in De Kwakzalvers van Kakelenburg Het Duel

Een nieuw spel in de wereld van De Kwakzalvers van Kakelenburg is aangekondigd! Het opzichzelfstaande vervolg wordt er een speciaal voor twee spelers: De Kwakzalvers van Kakelenburg Het Duel. 999 Games zal De Kwakzalvers van Kakelenburg Het Duel in het Nederlands gaan uitgegeven.

 

Net als in De Kwakzalvers van Kakelenburg wordt Het Duel gespeeld met een bag-building systeem. Elke ronde halen de kwakzalvers ingrediënten uit hun zak en brouwen daar magische drankjes van in flesjes, waarbij ze proberen te voorkomen dat er te veel knalerwten in zitten, want die veroorzaken een explosie. Afhankelijk van de toverdrank heb je verschillende opties, zoals de actieve patiënt dichter bij je marktkraam brengen, nieuwe ingrediënten kopen of positieve effecten krijgen. Als je drankje minder drinkbaar is dan je zou willen, brengt de volgende ronde misschien meer geluk. Om de ronde af te sluiten, wegen de kwakzalvers af wat de volgende ronde kaart hen waard is, waarbij de verliezer van die kaart een bonus krijgt. Elf patiënten wachten in het park om naar een marktkraam te worden gebracht en het spel eindigt als iemand zijn zesde patiënt heeft behandeld.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe spellen van 999 Games? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om De Kwakzalvers van Kakelenburg Het Duel te kopen?

 


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.