Dit zijn alle spellen van het spellenabonnement Jolly Club

In dit artikel leggen we uit wat de Jolly Club is en lees je welke spellen er al in dit abonnement zijn uitgegeven.

Laatste update: mei 2023

 

De Jolly Club is een spellenabonnement van Jolly Dutch. Voor €4,99 per maand word je lid van de Jolly Club en ontvang je zes keer per jaar een spiksplinternieuw kaartspel. Het is elke keer weer een verrassing wat voor spel je krijgt. De spellen die je ontvangt zijn geschikt voor zowel families als hobby spelers. Alle spellen van de Jolly Club zijn bedacht door Nederlandse spelauteurs én eco-friendly. Hier lees je welke spellen er allemaal in de Jolly Club zijn uitgekomen.

 

1. Click! The Great Wall

Februari 2022

In dit eerste spel van de Jolly Club wissel en schuif je met delen van de Chinese Muur om de beste compositie voor je foto te maken. Zorg ervoor dat je snel genoeg bent, anders heeft je tegenstander de foto al gemaakt! Click! The Great Wall is winnaar van Speelgoed van het Jaar 2022.

2. Lemur Tails

April 2022

Dit kaartspel is speciaal gemaakt voor twee spelers. Maak zo lang mogelijke staarten voor je maki’s en dwarsboom je tegenstander. Zorg wel dat beide staarten zo lang mogelijk worden, want alleen de kortste staart telt!

3. Donkey Valley

Juni 2022

In dit derde kaartspel van de Jolly Club ga je inschatten of ezels té vol worden geladen. Een ezel waarop te veel bagage geladen word, krijgt het niet voor elkaar om de steile route van de Grand Canyon te lopen. Jouw taak is om de ladingen goed in te schatten, op het juiste moment gunsten van de medewerkers in te zetten en contracten af te wijzen als je er geen vertrouwen in hebt.

4. Perfect Numbers

Augustus 2022

In dit spel leg je kaarten gesorteerd op kleur in je verzameling. Door een perfect nummer uit de markt te pakken kun je een kleurenrijtje verzilveren van je verzameling. Lange rijtjes leveren bonuspunten op. Maar pas op, de kans wordt dan groter dat je kaarten zal moeten afleggen!


advertentie:


5. Unbeetable

Oktober 2022

Een kaartspel waarin je strijd om de Unbeetable Cup door de juiste planten te zaaien, groeien en oogsten in je eigen moestuin en de moestuin van je tegenstanders te saboteren.

6. Fast Food Fury

December 2022

Een snel reactiespel met een flinke portie keukenchaos. Probeer samen snel de juiste producten te pakken om zo bestellingen van hongerige klanten te voltooien. Heeft jouw team als eerste een bestelling af, dan heb je een tevreden klant en kun je geld innen. Help zo veel mogelijk klanten en verdien meeste geld!

7. Cloudy Kingdom

Februari 2023

In dit zevende kaartspel van de Jolly Club probeer je luchtkastelen met elkaar te verbinden door bonenstaken te laten groeien van het ene kasteel naar het andere. Wie verovert als eerste de kroon van Cloudy Kingdom?


advertentie:


8. Tricky Badger

April 2023

Een kaartspel waarin je bent ingeschakeld om wilde hamsters veilig te stellen en om de das, de natuurlijke vijand, uit de buurt te houden. Verzamel dieren door slagen te winnen, maar let op dat je alleen de juiste slagen wint!

9. Synergy

Juni 2023

Coöperatief spel waarin de spelers elkaar helpen, versterken en elke missie de synergie proberen te vinden.

10. Odd Shop

Augustus 2023

Bied, bluf en handel en verzamel zo in 5 tot 10 rondes de objecten die het beste in jouw verzameling passen.

11. PULP

Oktober 2023

Mix de juiste ingrediënten, maak impactvolle combo’s en verpletter je tegenstander tot pulp in dit smoothie-duel!

12. In Too Deep

December 2023

In dit spel ga je investeren in duikbedrijven. Door steeds dieper af te dalen neemt de belofte van hoog rendement toe, net als de waarde van de bedrijven. Echter kan een snelle sprint naar de bodem kan de druk te veel verhogen en toekomstige groei van het bedrijf beperken.

13. ???

Februari 2024

???

Meer weten over de Jolly Club?

Bekijk ook zeker de website van de Jolly Club voor meer informatie over dit abonnement.

Wat vind jij van de Jolly Club? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.