Deze spellen zijn de winnaars van Speelgoed van het Jaar 2023

Een overzicht van alle spellen die de de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 hebben gewonnen!

De verkiezing Speelgoed van het Jaar staat voor 'Goed Speelgoed'. Dat is: veilig & getest, origineel & geen namaak, kwalitatief & optimaal speelplezier biedend, zo duurzaam mogelijk en inclusief, want 'Goed Speelgoed' sluit niemand uit. Er zijn 4 categorieën speciaal voor spellen: Kinderspellen, Familiespellen (tot 12 jaar & vanaf 12 jaar) en Kennerspellen. Daarnaast zijn er ook spellen die gewonnen hebben in de categorie Kidult (18+).

Kinderspellen

De 3 winnaars in de categorie Kinderspellen zijn: Magische Berg van 999 Games, Bende op de Boerderij van MNKY Entertainment en Cats & Boxes van SmartGames.

Familiespellen (tot 12  jaar)

De 3 winnaars in de categorie Familiespellen tot 12 jaar zijn: Mycelia van Ravensburger, Dixit Disney van Asmodee en Kites van Asmodee.


advertentie:


Familiespellen (vanaf 12 jaar)

De 3 winnaars in de categorie Familiespellen vanaf 12 jaar zijn: De Betoverde Torens van HOT Games, Akropolis van Geronimo Games en Skull van Asmodee.

Kennerspellen

De 3 winnaars in de categorie Kennerspellen zijn: Heat van Asmodee, Wolven van 999 Games en Evergreen van 999 Games.


advertentie:


Kidult (18+)

De twee winnende bordspellen in de categorie Kidult zijn: Party & Co Extreme van Jumbo en De Verraders van Identity Games.

Wat is jouw favoriete Speelgoed van het Jaar 2023? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.