Alles over Similo - Harry Potter

Hier lees je alles wat je moet weten over het coöperatieve kaartspel Similo Harry Potter van 999 Games.

 

Similo: Harry Potter

Vind samen het juiste Harry Potter-karakter! In deze editie van Similo moet je gezamenlijk uit 12 kaarten het juiste karakter uit de populaire boeken- en filmserie Harry Potter vinden. Per beurt geeft de spelleider een hint met een nieuwe kaart. Is het karakter dat je zoekt een goede vriend van Harry Potter? Of juist niet? Alleen als je de hints snapt, kun je Similo winnen!

Aantal spelers

2-8

Speelduur

10 min.

Leeftijd

7+

Uitgever

999 Games

Hou je van coöperatieve spellen en ben je ook nog een grote fan van Harry Potter? Wacht dan niet langer en probeer dit spannende deductiespelletje. De groep raders kan zo groot zijn als je wilt, dus er kunnen veel mensen meedoen, ook al is er maar 1 spelleider. Test je logisch denkvermogen en probeer de gedachtenkronkels van de spelleider te volgen!

De spelregels van Similo: Harry Potter

Similo: Harry Potter wordt gespeeld met één tipgever en één of meerdere raders. De tipgever trekt een kaart van de stapel en bekijkt het karakter. De geheime kaart wordt samen met 11 andere kaarten open op tafel gelegd. De tipgever trekt 5 kaarten van de trekstapel en moet in elke ronde een hint geven door een van deze kaarten spelen. Als de kaart verticaal wordt gespeeld betekent dit dat het karakter op de kaart iets gemeen heeft met het geheime karakter. Als de kaart horizontaal wordt gespeeld betekent dit dat het karakter verschilt met het geheime karakter. De tipgever mag tijdens het spel niet praten. De raders moeten elke ronde enkele kaarten verwijderen. Als het de raders na 5 rondes lukt om het geheime karakter aan te wijzen, winnen ze het spel. Echter, als de raders een hint verkeerd opvatten en per ongeluk het juiste karakter aanwijzen, zijn ze af.

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over Similo: Harry Potter

Onze review van Similo: Harry Potter

Op dit moment is er helaas nog geen review van Similo: Harry Potter beschikbaar.

Uitbreidingen voor Similo: Harry Potter

Er zijn verschillende versies van Similo te koop. Meer informatie over deze versies vind je hier.

Similo: Harry Potter kopen

Ben jij enthousiast geworden over Similo: Harry Potter? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van Similo: Harry Potter vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 5 sterren
1 stem

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.