Alles over Kuddegedrag

Hier lees je alles wat je moet weten over het partyspel Kuddegedrag van Megableu.

 

Kuddegedrag

Kuddegedrag is een gezelschapsspel met een simpele zwart-wit missie: denk zoals iedereen. Het doel van het spel is om als eerste speler acht koefiches te verzamelen. Doe dit door als de kudde te denken en hetzelfde antwoord op te schrijven als alle andere spelers.

Aantal spelers

4-20

Speelduur

20-30 min.

Leeftijd

10+

Uitgever

Megableu

Kuddegedrag is perfect voor grotere gezelschappen die graag een spelletje spelen. Dit spel is daarom erg populair bij studenten en grote gezinnen.

De spelregels van Kuddegedrag

Het spel begint met een willekeurige vraag. Liever robotarmen of robotbenen? Wat is het grootste dier dat je zou kunnen optillen? Wat is de beste donutvulling? Iedereen schrijft stiekem een antwoord op. Als iedereen klaar is, onthullen de spelers een voor een hun antwoorden. Wanneer alle antwoorden zijn onthuld, tel ze dan op om erachter te komen welk antwoord het meest voorkomende was. Als je antwoord tot de meerderheid behoort, verzamel dan één koefiche als beloning.

Als je de enige speler was die een antwoord opschreef dat niet overeenkwam met dat van iemand anders, dan ben je een vreemde eend in de bijt. Als straf moet je de Roze Koe aan jouw kudde toevoegen en is je kudde voorlopig niets waard – totdat je de Roze Koe aan iemand anders kan doorgeven . Want wie die Roze Koe in zijn of haar bezit heeft, kan het spel niet winnen.

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over Kuddegedrag

Onze review van Kuddegedrag

Onze review van Kuddegedrag lees je hier:

Uitbreidingen voor Kuddegedrag

Op dit moment is er een mini spel van Kuddegedrag beschikbaar die kan worden gebruikt als uitbreiding. Verder is er ook een Engelse versie met de naam "Moosic & Moovies" te koop.

Kuddegedrag kopen

Ben jij enthousiast geworden over Kuddegedrag? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van Kuddegedrag vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 4 sterren
1 stem

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.