MicroMacro Crime City versies: Welke edities zijn er allemaal?

MicroMacro: Crime City is een coöperatief detectivespel waarin je samen listige misdaden oplost, motieven onderzoekt en op zoek gaat naar bewijsmateriaal om de daders te kunnen veroordelen. Een scherpe blik is minstens even belangrijk als logisch redeneren. Op de grote kaart zijn verschillende scenes terug te vinden, waarbij je telkens iets meer teruggaat naar de oorzaken. De misdaden hebben verschillende moeilijkheidsniveau ‘s en zo wordt je stap voor stap een steeds betere detective! Er zijn inmiddels meerdere versies van MicroMacro beschikbaar. In dit artikel zullen we de verschillende edities van MicroMacro: Crime City verkennen, zodat je kunt ontdekken welke editie het beste bij jou past.

 

Klik op een link om direct naar dit deel van het artikel te gaan:

1. MicroMacro: Crime City

2. MicroMacro: Crime City - Full House

3. MicroMacro: Crime City - All in

MicroMacro: Crime City

In het eerste deel van MicroMacro: Crime City werk je nauw samen met de andere spelers en zo ontdek je alle geheimen van deze bizarre stad.  Het spel bevat in totaal 16 misdaden. Heb je alle misdaden opgelost? Dan zijn er ook nog enkele bonusmisdaden beschikbaar.

MicroMacro: Crime City is winnaar van Speelgoed van het Jaar 2021.

MicroMacro: Crime City - Full House

Full House is het tweede deel van de MicroMacro: Crime City serie. Het is een opzichzelfstaand spel en sommige verhalen van deel 1 worden in dit deel verder verteld. De 16 misdaden in dit spel kunnen gespeeld worden zonder dat je deel 1 hebt gespeeld.


advertentie:


MicroMacro: Crime City - All In

All In is het derde deel van de MicroMacro: Crime City serie. Het is een opzichzelfstaand spel en sommige verhalen van deel 1 en 2 worden in dit deel verder verteld. De 16 misdaden in dit spel kunnen gespeeld worden zonder dat je deel 1 of 2 hebt gespeeld.

Conclusie

Inmiddels zijn er dus 3 opzichzelfstaande versies van MicroMacro: Crime City beschikbaar. Uiteindelijk zal er ook nog een vierde editie worden uitgebracht. Alle vier de edities kunnen worden gecombineerd waarmee één grote misdaad kan worden opgelost waar alle vier de plattegronden voor worden gebruikt,

Welke editie van MicroMacro is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.