HITSTER versies: Welke edities en uitbreidingen zijn er allemaal?

HITSTER is een te gek partyspel voor volwassenen waarin je hits gaat plaatsen in jouw eigen muziektijdlijn. Inmiddels zijn er vele edities bomvol nieuwe hits uitgebracht. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende edities van HITSTER, zodat je kunt ontdekken welke versie het beste bij jou past.

 

Om HITSTER te kunnen winnen hoef je geen muziekexpert te zijn. Dankzij  de gemakkelijke spelregels kun je het spel snel kunt opstarten. Je scant telkens een muziekkaart en laat de muziek de rest doen. HITSTER heeft een competitieve, coöperatieve en solo speeloptie, waardoor je in elk gezelschap een feestje kunt creëren. Door de HITSTER-tokens aan de mix toe te voegen, creëer je een nog spannender spel.

   

  Klik op een link om direct naar dit deel van het artikel te gaan:

  1. Basisspellen

  2. Speciale edities

  Basisspellen

  Inmiddels zijn er al veel verschillende versies van HITSTER uitgebracht. Alle edities kunnen worden gebruikt als opzichzelfstaand spel, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere HITSTER-edities als een uitbreiding. Op dit moment zijn dit alle basisspellen van HITSTER:

  HITSTER: Original (2022)

  De originele editie van HITSTER kwam uit in 2022. Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is HITSTER het perfecte partyspel voor een avond lachen, zingen dansen en het delen van herinneringen. Maak de doos open, scan een muziekkaart en laat de muziek de rest doen om er een feestje van te maken!

  HITSTER: Guilty Pleasures (2023)

  Het feestje gaat door met HITSTER Guilty Pleasures! In 2023 kwam de eerste nieuwe versie uit die volledig in het teken staat van de meest foute hits van de afgelopen decennia. Bouw schaamteloos jouw tijdlijn met Guilty Pleasures want zeg nou zelf, stiekem kan iedereen ze toch meezingen? HITSTER Guilty Pleasures is een opzichzelfstaand spel, maar kan ook als uitbreiding worden gebruikt.

  HITSTER: Schlager Party (2023)

  Een editie speciaal voor de liefhebbers van Duitse hits! Deze nieuwe versie van het populaire partyspel bevat de grootste Schlager-hits van de afgelopen decennia. Met meer dan 300 Schlager-hits van de afgelopen 100 jaar is deze versie van HITSTER perfect om je vrienden uit te nodigen voor een onvergetelijke avond vol lachen, zingen en dansen.

  HITSTER: Schlager Party is een versie uit Duitsland.

  HITSTER: Chansons Françaises (2024)

  Deze versie van HITSTER bevat alleen Franstalige hits. Een absolute must voor de liefhebbers van chansons!

  HITSTER: Chansons Françaises is een versie uit Frankrijk.

  HITSTER: Summer Party (2024)

  Duik volledig in de zomerse sfeer met de nieuwste HITSTER Summer Party! Alle zomerhits van de afgelopen decennia komen samen in deze nieuwe editie van Hitster.

  HITSTER: Summer Party is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Het spel is hier te pre-orderen.


  advertentie:


  Speciale edities

  Naast de verschillende basisspellen, die tevens als uitbreiding kunnen worden gebruikt, komt in 2024 ook een bordspel uit in de wereld van HITSTER!

  HITSTER: Music Bingo (2024)

  HITSTER Music Bingo is het eerste bordspel in de wereld van HITSTER. Dit spel is voor 2-10 spelers vanaf 10 jaar met een speeltijd van 30 minuten. Het spel bevat een speelbord met in het midden een lichtgevende discobol die de categorie van de ronde bepaalt. In HITSTER Music Bingo wordt het bekende spelprincipe van HITSTER gecombineerd met bingo.

  HITSTER: Music Bingo wordt verwacht in Q3 of Q4 van 2024.

  Welke editie of uitbreiding van HITSTER is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties!


  advertentie:


  Reactie plaatsen

  Reacties

  Menno
  21 dagen geleden

  Hoi! Krijgen uitgaves als Schlager party, Chansons en Summer party ook een nederlandse release? Gezien wij weer aan nieuwe hits toezijn is het welicht leuk om 1 daarvan aan te schaffen, maar als het ook een Nederlandse uitgave krijgt dan wachten wij dat liever af! Bedankt!

  SpellenTip
  19 dagen geleden

  Hoi Menno! We verwachten niet dat Schlager Party en Chansons een Nederlandse versie krijgen. Echter zijn deze spellen wel gewoon te spelen met de Nederlandse Hitster-app. Summer Party wordt later in 2024 uitgebracht, ook in het Nederlands! :D

  Dirk Rekers
  4 dagen geleden

  Hallo
  Komt er ook eventueel een hitster met alleen Nederlandstalige muziek
  Zoja wanneer