Grabbel naar voer in De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior!

De Kwakzalvers van Kakelenburg

De Kwakzalvers van Kakelenburg is binnenkort ook met de kleinere spelletjesfanaten te spelen. 999 Games komt namelijk met: De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior! In dit spel grabbel je naar voer in een race rond Kakelenburg. Je rijdier heeft de juiste middelen nodig om de andere spelers voor te blijven. Met suikerbieten schiet je vooruit, maar van droomkruiden valt je rijdier juist in slaap. Ook in dit spel verzamel je steeds meer fiches om zo een goedgevulde grabbelzak te creëren.

 

Net als bij het originele De Kwakzalvers van Kakelenburg moet je bij deze juniorvariant naar de beste ingrediënten grabbelen. Op bepaalde punten in het spel kun je extra voerfiches kopen, die je aan je grabbelzak toevoegt. Elk fiche heeft een eigen effect, wat tijdens de race allerlei verrassingen geeft. Kwakzalvers van Kakelenburg Junior is een toegankelijke, gestroomlijnde versie van het originele Kwakzalvers en daarmee ideaal voor het hele gezin. Het spel bevat verschillende niveaus, zowel voor beginners als gevorderden. Speel met jonge spelers de makkelijke rupsvariant en met ervaren spelers de meer uitdagende vlindervariant. Wie wint de race naar Kakelenburg?

 

Wil je op de hoogte blijven wanneer De Kwakzalvers van Kakelenburg beschikbaar is? Bekijk dan de productpagina en druk op 'Informeer mij als dit product op voorraad is'. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.