Derde uitbreiding De Zoektocht naar El Dorado bevat draken, schatten en mysteries!

De derde uitbreiding voor De Zoektocht naar El Dorado is aangekondigd! Na Helden & Demonen en Gevaren & Muisca bevat Draken, Schatten & Mysteries ook weer enkele modules die toegevoegd kunnen worden aan het basisspel. De uitbreiding wordt verwacht in 2023. 

 

In de module Schatten worden schatfiches op de terreintegels gelegd. Als een speelstuk naast een schatfiche stopt, mag de speler een bepaald aantal kaarten afleggen om zo het fiche te verdienen. Als een speler 4 schatfiches heeft verzameld, wint deze het spel, ongeacht of de speler El Dorado heeft bereikt. Verder bevat de uitbreiding 4 drakenpionnen, elk in een andere kleur die overeenkomt met de kleuren van de kaarten. De drakenpionnen worden op terreintegels geplaatst. Zodra een speler op de terreintegel met een draak stapt, wordt de draak wakker en kan er niet meer langs worden gelopen. Wanneer de speler een kaart speelt waarvan de kleur gelijk is aan die van de draak, mag de draak worden verplaatst, om zo andere spelers te blokkeren. Mysteries voegt nieuwe terreintegels met mist toe. Zodra een speler naast de mist stopt, wordt de terreintegel omgedraaid waardoor het terrein zichtbaar wordt. Deze zijde van de tegel bevat een uil die naast het speelstuk van de speler geplaatst moet worden. 

 

Ook deze uitbreiding zal door 999 Games in het Nederlands worden uitgegeven. In dit overzicht vind je álle uitbreidingen en promosets voor De Zoektocht naar El Dorado.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste releases van 999 Games? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om Draken, Schatten & Mysteries te kopen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.