999 Games viert 20 jarig jubileum van Saboteur met speciale jubileumeditie!

Saboteur bestaat 20 jaar en dus komt 999 Games met een speciale jubileumeditie van het bekende kaartspel! Ook in Saboteur 20 Jaar Jubileum zitten de schatgravers en saboteurs elkaar nog steeds dwars.

 

De jubileumeditie van Saboteur bevat de eerste uitbreiding, die ervoor zorgt dat Saboteur al vanaf 2 spelers te spelen is. Ook bevat deze editie verschillende mini-uitbreidingen en promokaarten voor meer variatie. Bijgevoegde toernooispelregels maken het spel nog evenwichtiger en spannender.

Saboteur is ideaal voor grote groepen, maar is met de uitbreiding ook al erg leuk vanaf 2 spelers. Je kunt elkaar dwarsbomen in dit spel, wat het zeer geschikt maakt om met vriendengroepen te spelen. Het spel biedt speelplezier aan jong (vanaf 8) en oud, dus is ook erg goed met het gezin te spelen. Daarnaast duurt een potje Saboteur niet lang, dus is het een ideaal spel voor tussendoor.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe spellen van 999 Games? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om Saboteur 20 Jaar Jubileum te kopen?

 


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.