Speciale jubileumeditie aangekondigd voor het 30 jarig jubileum van Take 5!

Na de aankondiging van Saboteur 20 Jaar Jubileum heeft 999 Games ook een jubileumeditie van het kaartspel Take 5! aangekondigd. Take 5! bestaat namelijk 30 jaar en dus komt er een speciale editie met leuke extra's: Take 5! Jubileum Editie.

 

Het basisspel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en minpunten. Iedere speler krijgt er 10 en er liggen 4 kaarten open op tafel. Elke ronde kiest iedereen een kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. De spelers draaien hun kaart tegelijk om en leggen hun kaart aan de op tafel liggende kaarten aan, waarbij de speler met de laagste kaart begint, enzovoort. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als minpunten nemen alvorens hij zijn kaart neerlegt. Wie na 10 ronden de minste minpunten heeft, wint.

 

De jubileumeditie van Take 5! biedt ook een volledig nieuwe coöperatieve variantIn de coöperatieve variant nemen de spelers het tegen de buffel op. Die speelt kaarten volgens bepaalde spelregels. Lukt het om handig gebruik te maken van de ter beschikking staande speciale kaarten om minder minpunten te incasseren dan de buffel? Verder vind je in deze jubileumeditie 4 door liefhebbers bedachte bijzondere kaarten voor nog meer variatie.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe spellen van 999 Games? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 999 Games, dan maak je meteen kans op een spellenpakket ter waarde van 250 euro! Schrijf je hier in.

 

Ben jij van plan om Take 5! Jubileum Editie te kopen?

 


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.