Alles over De Kwakzalvers van Kakelenburg - Het Duel

Hier lees je alles wat je moet weten over het tweespelerspel De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel van 999 Games.

 

De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

Op het marktplein van Kakelenburg heerst bedrijvigheid. De spelers kruipen in de huid van 2 kwakzalvers, die met veel bombarie en geschreeuw om de aanwezige toeschouwers strijden. Aan beide kanten is uiterste concentratie vereist, want elke actie wordt nauwkeurig door de concurrent geobserveerd. Beide spelers proberen de nog twijfelende patiënten naar hun kraam te lokken, want elke patiënt die een speler behandelt, geeft hem meer aanzien in het gildenhuis van de kwakzalvers. Wie van jullie wordt de volgende gildenmeester van de Kwakzalvers van Kakelenburg?

Aantal spelers

2

Speelduur

45-60 min.

Leeftijd

10+

Uitgever

999 Games

Deze versie van het bekende bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg is uitsluitend geschikt voor 2 spelers, maar biedt meer interactie en onderlinge strijd dan het basisspel. Wie dus houdt van het beproeven van zijn geluk, het dwarszitten van zijn tegenstander en het uitproberen van verschillende tactieken, komt in dit spel helemaal aan zijn trekken.

De spelregels van De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

De spelers proberen in De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel patiënten uit het park naar hun marktkraam te lokken. Beiden hebben een fles, waarin plaats voor verschillende fiches is, en een buidel met fiches. Ben je aan de beurt, dan trek je fiches totdat je vrijwillig stopt of je fles ontploft. Afhankelijk van het resultaat mag je de patiënt of zelfs je marktkraam verplaatsen. Bereikt de patiënt je marktkraam, dan mag je die behandelen en vertrekt de volgende patiënt.
Na het voltooien van hun drank mogen de spelers nieuwe fiches kopen. Elk fiche heeft bepaalde eigenschappen, die dan wel direct, dan wel later in een ronde worden geactiveerd. Heeft een speler zijn zesde patiënt behandeld, dan heeft hij direct gewonnen. Het spel eindigt ook na ronde 7. Dan wint de speler die de meeste patiënten heeft behandeld.

Steun SpellenTip en koop de leukste spellen bij een van deze winkels:

Video's over De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

Onze review van De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

Onze review van De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel lees je hier:

Uitbreidingen voor De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

Er zijn geen uitbreidingen voor De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel uitgebracht.

De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel kopen

Ben jij enthousiast geworden van De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel? Dat snappen we helemaal! Koop het spel via een van deze links: 

Beoordeling

Laat weten wat jij van De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel vindt door het spel een beoordeling te geven:

Rating: 4 sterren
4 stemmen

Bekijk ook eens andere spellen:


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.