De allerbeste escape room en detective spellen van dit moment!

Op deze pagina delen we de leukste escape room en detective spellen om thuis te spelen. Met deze spellen haal je de ervaring van een escape room naar je eigen woonkamer!

 

Laatste update: augustus 2023

 

We proberen deze lijst met de beste escape room en detective spellen zo up-to-date mogelijk te houden, en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Mis je een of meerdere spellen in deze lijst? Laat het weten in de reacties onderaan deze pagina, of vul het formulier in. Misschien voegen we jouw spellentip(s) toe aan deze lijst!

Escape Room The Game

Beleef de spanning van een echte escape room thuis met Escape Room The Game! In deze serie van spellen zijn er meerdere starterssets en vele uitbreidingen beschikbaar. In de startersset is het jouw taak om uit de vier meegeleverde escape room avonturen te ontsnappen. Voor elke escape room heb je 60 minuten de tijd om de puzzels op te lossen en jezelf een weg te banen door de mysteries. In de spellen wordt gebruik gemaakt van de Chrono Decoder, dit is een aftelklok die geluid afspeelt en waarin plastic sleutels gestopt kunnen worden om de puzzels mee op te lossen.

Crimibox

De dossiers van Crimibox zorgen ervoor dat je je een ware detective voelt. Bekijk eens Undercover - The GamblerDossier As of een van de andere Crimibox spellen.


advertentie:


Exit

In de Exit-spellen, zoals De Verlaten Hut, speelt de draaischijf een centrale rol. Door aan de hand van oplossingen van de raadsels codes te vinden en deze op de draaischijf in te voeren, vind je de volgende stappen van de spannende avonturen. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

Huisarrest

Los binnen 75 minuten alle raadsels op! Het spel is verdeeld in drie delen, bij ieder deel moet een code in de online game omgeving worden ingevoerd. Als de code klopt start het volgende deel. De Huisarrest spellen bevatten verschillende voorwerpen, en dus niet alleen papieren onderdelen.

Unlock

In het kaartspel Unlock! probeer je samen met je medespelers binnen 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen. Je wordt door middel van een kaartendeck en een gratis app door diverse scenario's geleid. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op!

Mist er een spel in deze lijst?

Wat is volgens jou het beste escape room of detective spel van dit moment? Laat in de reacties onderaan deze pagina weten welk spel er in deze lijst mist, of vul het formulier in. Misschien voegen we jouw gekozen spel toe aan deze lijst!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.