5x de leukste spellen om te spelen tijdens de kerstdagen

5 tips voor spellen om met de hele familie te spelen tijdens de kerstdagen.

De kerstdagen zijn perfect om gezellig een spel te spelen met de hele familie. In dit artikel delen we tips voor leuke en toegankelijke partyspellen die je kunt spelen tijdens de kerstdagen. Ben je op zoek naar een kerstcadeau? Lees dan dit artikel met heel veel spellentips voor de feestdagen.

Just One

Just One is een coöperatief spel, je speelt dus samen met elkaar. In het spel moeten de spelers een aanwijzing opschrijven waarmee de actieve speler het geheime woord kan raden. Echter worden alle identieke aanwijzingen geschrapt voordat de actieve speler de aanwijzingen mag bekijken. 

Lees hier onze uitgebreide review van Just One.

Hitster

Haal muzikale herinneringen op tijdens de kerstdagen met dit spel vol hits! Hitster wordt gespeeld in teams. Elk team maakt in dit spel een tijdlijn van hits. De muziek wordt afgespeeld, waarna het team moet inschatten op welke plek in de tijdlijn het nummer is uitgekomen. Daarnaast kunnen de spelers fiches verdienen als ze de naam en artiest van de hit raden. Hitster kan ook coöperatief worden gespeeld.

Lees hier onze uitgebreide review van Hitster.

30 Seconds

Een échte klassieker. In dit hilarische spel krijgen de spelers 30 seconden de tijd om 5 begrippen op een kaartje uit te leggen. Welk team haalt als eerste de finish? Naast het originele spel is er ook 30 Seconds: Everyday Life. Deze editie bevat begrippen die in het leven van alledag voorbijkomen, waardoor het ook geschikt is voor jongere kinderen.

Lees hier onze uitgebreide review van 30 Seconds.


advertentie:


Hitlist

Ook in Hitlist probeer je zoveel mogelijk begrippen te raden binnen 30 seconden. Echter krijg je een categorie, waarin je de meest voor de hand liggende begrippen moet noemen. Een leuk en snel spel waar je geen tafel voor nodig hebt, en daardoor ideaal om tussendoor te spelen tijdens de kerstdagen.

Party & Co

Dit succesnummer combineert de beste elementen van de leukste partyspellen. Party & Co bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd met een speciale versie van het originele basisspel. Op zoek naar een editie met meer categorieën? Ga dan voor het nieuwe Party & Co Extreme. Gegarandeerd een feest tijdens de kerstdagen!

Heb jij nog tips voor leuke spellen om te spelen tijdens de kerstdagen? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.