De beste nieuwe en verwachte bordspellen van 2024!

Op deze pagina delen we de allerbeste nieuwe spellen uit 2024, zowel spellen die worden verwacht als spellen die al zijn uitgegeven.

 

Ben je op zoek naar de beste spellen aller tijden? Lees dan ook zeker dit artikel.

Laatste update: januari 2024

 

We proberen deze lijst met beste nieuwe en verwachte spellen van 2024 zo up-to-date mogelijk te houden, en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Mis je een of meerdere spellen in deze lijst? Laat het weten in de reacties onderaan deze pagina, of vul het formulier in. Misschien voegen we jouw spellentip(s) toe aan deze lijst!

Verwachte spellen

Dit is een lijst met nieuwe spellen die verwacht worden in 2024:

Sky Team

In 2024 komt het coöperatieve tweespelerspel Sky Team uit in het Nederlands bij 999 Games. In dit spel speel je een piloot en copiloot aan het stuur van een vliegtuig. Je doel is om als team samen te werken om je vliegtuig op verschillende vliegvelden over de hele wereld te laten landen.

Cascadia: Landmarks

In de uitbreiding Cascadia: Landmarks creëren spelers uitgestrekte habitats en plaatsen ze prachtige natuurlijke oriëntatiepunten in deze habitats. Oriëntatiepunten geven elke omgeving een eigen sfeer en uitstraling, terwijl de oriëntatiepunten ook dynamische scorebonussen voor het eindspel opleveren!


advertentie:


Everdell Farshore

In 2024 komt Farshore uit, een spel van de makers van Everdell. In elk seizoen leid je een team van arbeiders waarmee je een welvarende stad gaat bouwen en de betoverende oceaan kunt ontdekken. Plan je acties zorgvuldig om te kunnen bouwen en varen. Alleen door je aan te passen aan de steeds veranderende wind zul je slagen.

De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel

Deze versie van het bekende bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg is uitsluitend geschikt voor 2 spelers, maar biedt meer interactie en onderlinge strijd dan het basisspel. In De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel proberen de spelers patiënten uit het park naar hun marktkraam te lokken. Beiden hebben een fles, waarin plaats voor verschillende fiches is, en een buidel met fiches. Ben je aan de beurt, dan trek je fiches totdat je vrijwillig stopt of je fles ontploft. Afhankelijk van het resultaat mag je de patiënt of zelfs je marktkraam verplaatsen. Bereikt de patiënt je marktkraam, dan mag je die behandelen en vertrekt de volgende patiënt.


advertentie:


Uitgebrachte spellen

De lijst met uitgebrachte spellen wordt in 2024 regelmatig bijgewerkt!

Mist er een spel in deze lijst?

Wat is volgens jou het beste nieuwe spel van 2024? Laat in de reacties onderaan deze pagina weten welk spel er in deze lijst mist, of vul het formulier in. Misschien voegen we jouw gekozen spel toe aan deze lijst met beste nieuwe en verwachte spellen van 2024!

Naar welke nieuwe spellen kijk jij het meeste uit? Laat het weten in de reacties!


advertentie:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.